La història dels Juganers

Cal Folqué

Cal Folqué es va construir l’any 1916. En aquell moment la casa quedava situada al final del poble de Molins de Rei: al seu davant només hi havia camps.

El Cargol

Als anys 60 i 70 del segle passat, el poble es va anar expandint. A prop de Cal Folqué es va construir el barri del Canal i la casa va quedar més integrada dins del poble. En aquell moment va ser quan es va condicionar una part dels baixos de la casa (que antigament s’havien fet servir com a quadres) per establir la llar d’infants “El Cargol”:  han estat tants els molinencs i molinenques que van créixer i gaudir a les seves instal·lacions !! Sobretot jugant al pati assolellat: amb els cubs i pales, a dins les casetes, amb l’arbre que encara hi és…

El Trencaclosques

Finalment “El Cargol” es va traslladar de lloc  l’any 2006, i 2 anys després l’Ajuntament de Molins de Rei va llogar el local per muntar el Trencaclosques, un servei d’atenció a la infància. S’hi van estar quasi 4 anys.

Juganers

Acabat aquest temps, el local va quedar buit. Va ser llavors que vam decidir renovar totalment les instal·lacions i encetar un nou projecte, que és el que us oferim ara amb tota la nostra il·lusió. Un lloc per fer la vostra festa amb els vostres familiars i amics. Desitgem que us pugui ser d’utilitat i sobretot que us divertiu i gaudiu de la vostra festa!!